Τελευταίες δημοσιεύσεις

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

On 11:30 π.μ. by Συνάντηση Ελλήνων in ,    1 comment
Ο Ιπποκράτης έλεγε: Για να λύσεις ένα πρόβλημα ή να επέλθει η ίαση σε μια ασθένεια, μήν καταπολεμάτε τα συμπτώματα, ούτε τις αιτίες γενικώς (διότι μπορεί να είναι πάρα πολλές). Βρείτε μέσα σε όλες τις αιτίες την βασική αιτία, που καθορίζει όλες τις άλλες.
 
Ο Étienne Chouard
είναι καθηγητής μέσης εκπαίδευσης στην Γαλλία και δίνει αγώνα για να διαδωθεί και να κατανοηθεί οτι η λύση των προβλημάτων των λαών βρίσκεται στην βασική αιτία που τα δημιουργεί. Για να καταλάβετε ποιά είναι η βασική αιτία που κατέληξε ο ίδιος αλλά και πολλοί άλλοι κατα καιρούς, παρακολουθήστε την ολιγόλεπτη ομιλία του με Ελληνικούς υπότιτλους και φυσικά καταθέστε τις απόψεις σας και τις προτάσεις σας.

1 σχόλιο:

  1. ΤΑΥΤΙΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ.Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΤΙΔΑΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΚΕΝΟ (;;) ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ-ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΜΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ.ΕΚΕΙ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ Ο ΣΚΟΠΕΛΟΣ-ΥΦΑΛΟΣ ΤΟΥ ''ΚΥΝΟΒΟΛΕΥΤΙΣΜΟΥ''!

    ΑπάντησηΔιαγραφή