Τελευταίες δημοσιεύσεις

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Η υπόσχεση είναι συμβόλαιο από μόνη της. Έτσι λοιπόν ξεκινά η διαδικασία που περιγράφεται στην ενότητα <<Θέλω να γίνω μέλος>> .

Είπαμε ότι η "Συνάντηση Ελλήνων" είναι όλων των Ελλήνων και όχι προνόμιο ολίγων.
Βασική προϋπόθεση είναι να διαθέτεις λογαριασμό GOOGLE ώστε να μπορείς να διαχειρίζεσαι το πάνελ του blogger με άδεια συγγραφέα.
 Καλό επίσης είναι, στην περίπτωση που δεν είσαι εξοικειωμένος/η με την χρήση του πάνελ, να φροντίσεις να εξοικειωθείς πρώτα στο test blog της Συνάντησης Ελλήνων. Θα σου δοθεί μέσω πρόσκλησης, η δυνατότητα να πειραματιστείς πρώτα στο test blog κι αφού νιώσεις έτοιμος, τότε να δημοσιεύσεις στο επίσημο blog. Να γνωρίζεις ότι η άδεια πρόσβασης μπορεί να σου αφαιρεθεί στην περίπτωση που δεν κάνεις ορθή χρήση* του επίσημου blog. Παρόλο που η λογική <<είναι και δικό σου blog>>  είναι πρωτοποριακή, η μή ορθή χρήση θα έχει αντίκτυπο στο ίδιο το blog, και θα πρέπει να διαφυλαχθεί η δημόσια εικόνα του. Μην ξεχάσεις να διαβάσεις τους όρους που είναι δημοσιευμένοι εδώ. Θεωρείται ότι από την στιγμή που αρχίζεις να κάνεις τις αναρτήσεις σου έχεις διαβάσει τους όρους και τους αποδέχεσαι. 

*(Ορθή χρήση: Μελέτησε,πειραματίσου στο official-test-blog, εκπαιδεύσου πριν αναλάβεις να αναρτήσεις, ώστε να αποφευχθούν λειτουργικά προβλήματα. Οι αναρτήσεις δεν λογοκρίνονται και δεν απαγορεύονται από κανέναν, εκτός κι αν εμπίπτουν στους γενικούς ή ειδικούς ή σε συνδυασμό όρους οι οποίοι ισχύουν για κάθε ιστότοπο.) Διάβασε τους όρους εδώ

ΒΗΜΑΤΑ:
  1. Άν έχεις Google λογαριασμό πήγαινε στο 2ο βήμα. Αν όχι κάνε νέο λογαριασμό εδώ.
  2. Στείλε μας στην διεύθυνση ellasmeeting@gmail.com το αίτημά σου για την αποστολή της πρόσκλησής σου, για να συμμετέχεις στις αναρτήσεις. Μόλις σε καταχωρίσουμε θα λάβεις στο Email σου την πρόσκληση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες.
  3. Πήγαινε στην διεύθυνση https://www.blogger.com και είσαι έτοιμος/έτοιμη. Άν δεν είσαι σίγουρος/η πως γίνονται οι αναρτήσεις επέλεξε απο την λίστα το official test blog και κάνε τα πειράματά σου. Για να ξεκινήσεις κανονικά επέλεξε απο την λίστα το blog Συνάντηση Ελλήνων. Αν θεωρείς ότι δεν τα καταφέρνεις, απλά στείλε μας το άρθρο σου με Email στο
ellasmeeting@gmail.com. Στο θέμα ανέφερε κατηγορία του άρθρου ( π.χ. Ειδησεογραφία,Σέρρες) επισύναψε την  φωτογραφία που θέλεις να συνοδεύει το άρθρο σου, και το link του βίντεο αν επιθυμείς το άρθρο σου να περιέχει βίντεο. Άν είναι δυνατόν ως video link να μας επισυνάπτετε το link της ενσωμάτωσης του βίντεο (μικρό κομμάτι κώδικα). Στο youtube είναι εύκολο να το βρείτε κάτω από κάθε βίντεο πατώντας "Κοινή χρήση" και πιο κάτω επιλέγοντας "Ενσωμάτωση". Αντιγράψτε τον κώδικα που βλέπετε και επικολλήστε τον στο κείμενο του Email που θα μας στείλετε.Με αυτόν τον τρόπο ίσως να καθυστερήσει η ανάρτηση.
  Αν χρειαστείς βοήθεια επικοινώνησε μαζί μας.

Καλό blogging σε όλους!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου