Τελευταίες δημοσιεύσεις

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

On 9:09 μ.μ. by Συνάντηση Ελλήνων in ,    No comments
                                      


ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
     ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Στην ,κατά κοινή ομολογία , κρίσιμη περίοδο που διανύουμε παρατηρούμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και εκτίμηση το γεγονός ότι ομάδες πολιτών, κινήματα, συλλογικότητες αλλά και εξέχοντες στην νόηση πολίτες έχουν αναπτύξει δράσεις και κριτικό λόγο απέναντι  στα τεκταινόμενα.
Eίναι ύψιστο χρέος να συμβάλλουμε όλοι με λόγο δημιουργικό και ήθος στην προσπάθεια κατανόησης και εμπέδωσης των προβλημάτων και στην εξεύρεση διεξόδου και λύσεων.

Με δεδομένο ότι:
α) Τα πολιτικά συστήματα της σύγχρονης εποχής που προέρχονται από τις τρεις  βασικές ιδεολογίες , α) του Μαρξισμού (σοσιαλιστικές  ψευδοδημοκρατίες), β) του Φασισμού (διάφορες κοινοβουλευτικές ψευδοδημοκρατίες) και γ) του Φιλελευθερισμού έδωσαν εξετάσεις και όλα τους απέτυχαν .
β) Στον τόπο μας  η  υπάρχουσα κοινοβουλευτική μορφή εκπροσώπησης της ψευδοδημοκρατίας  φαίνεται ότι είναι η κύρια αιτία  της κοινωνικοπολιτικής κρίσης .
γ) Μεγάλος  αριθμός  ανθρώπων  ζητά αλλαγή πολιτεύματος  με  συνειδητή 
απαίτηση  εφαρμογής   της  Αρχαίας δημοκρατίας . 

                                       ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ

Όλους τους αδελφούς Έλληνες που δραστηριοποιούνται σε  οργανωμένα ή άτυπα κινήματα , μικρότερες ομάδες, αλλά κυρίως ατομικά κάθε έναν Έλληνα πολίτη, που διακατέχεται από την επιθυμία και τον ζήλο να συμμετέχει στα επιβιωτικής σημασίας  θέματα της πατρίδας μας ώστε με ομοψυχία και ομαδικό πνεύμα – έξω από κόμματα και δόγματα - να ανακτήσουμε την αξιοπρέπεια μας, την εθνική και λαϊκή μας κυριαρχία, την ισονομία και την αυτοβουλία μας και εν τέλει να διαμορφώσουμε μια σύγχρονη πολιτική πρόταση με άξονα τον άνθρωπο και τις αξίες.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ να ορίσουμε και να διαχειριστούμε οι ίδιοι από κοινού την πορεία της χώρας μας με άξονα και κριτήριο το σεβασμό στο Σύνταγμα και προτάσσοντας το ήθος και την λογική για το κοινό καλό, να προσέλθετε στην ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ (ξενοδοχείο Λούσι) το διήμερο 28-29 Μαρτίου.


Το συνοπτικό κείμενο που ακολουθεί επιχειρεί να δώσει το στίγμα της κοινής μας  σκέψης, του προβληματισμού και οραματισμού μας αλλά και ένα βασικό περίγραμμα και πλαίσιο για την συνάντησή μας.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ;

Από την λεγόμενη απελευθέρωση και σύσταση του ελεύθερου Ελληνικού κράτους και μετά τη δόλια προσχεδιασμένη δολοφονία του κυβερνήτη Ι. Καποδίστρια έχει επιβληθεί ένα καθεστώς διοίκησης υποτέλειας (απόλυτη Μοναρχία που μεταλλάχτηκε έως το σημερινό πολίτευμα της λεγομένης Προεδρευόμενης Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας ) με κύριο μοχλό επικυριαρχίας τον απόλυτο χρηματιστικό έλεγχο μέσω των συνεχών έως σήμερα παράνομων και επαχθών κρατικών δανείων από τα οποία επωφελούνται κατά κύριο λόγο στο σύνολό τους ιδιωτικές τράπεζες  που λειτουργούν ως υποκαταστήματα των μεγάλων τραπεζικών καρτέλ.

ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ''ΚΡΙΣΗ'';

       Η επονομαζόμενη ελληνική ''κρίση'' είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιου πολύμορφου σχεδιασμού των Διεθνών Μεγαλοτραπεζιτών που ελέγχουν μέσω των τραπεζών και των χρηματιστηρίων την ροή και διάθεση του χρήματος, διαθέτοντας το μονοπώλιο εκτύπωσής του.
       Με δεδομένη την διάσπαση της ενότητας και κοινωνικής συνοχής μέσω των ποικίλων ''πολιτικών'' ιδεολογιών και της απόλυτης κυριαρχίας της προπαγάνδας ,οι σύγχρονες εγχώριες πολιτικές μαριονέτες με πρωταγωνιστή τον Γ. Α. Παπανδρέου μας επέβαλαν τα μνημόνια και τις σχετικές με αυτά δανειακές συμβάσεις.
       Με πρόσχημα την κατάσταση έκτακτης εθνικής ανάγκης που δόλια εμφάνισαν στο λαό με την παραποίηση των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ (Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία) μας έσυραν στις συμβάσεις αυτές χωρίς να τις επικυρώσει η Βουλή των Ελλήνων. Εκχώρησαν με αυτό τον τρόπο την εθνική μας κυριαρχία σε ξένες εχθρικές δυνάμεις καταλύοντας το Σύνταγμα της Ελλάδας.
       Η Δικαιοσύνη, μετά από την καταγγελία του κακουργήματος αυτού που συνιστά εσχάτη προδοσία, κατέθεσε στην ολομέλεια της Βουλής δικογραφία κατά μελών της κυβέρνησης κατά το άρθρο 86Σ και του σχ. Νόμου περί ευθύνης υπουργών.


       Η Βουλή στο σύνολό της δεν άσκησε τα εισαγγελικά της καθήκοντα και αποσιώπησε το γεγονός. Μέχρι και σήμερα ,παρά τις πομπώδεις δηλώσεις της σημερινής ''κυβέρνησης'', η υπόθεση της απόδοσης δικαίου για το μέγιστο και διαρκές κακούργημα της εσχάτης προδοσίας βρίσκεται σε αδράνεια.


ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ;

       Όσοι έχουμε αντιληφθεί και συμφωνούμε ότι χρειάζεται να ανατρέψουμε την αντι-επιβιωτική αυτή πραγματικότητα και προτάσσουμε την λογική και το ήθος έναντι του παραλόγου και της δόλιας συνεχούς προπαγάνδας του καθεστώτος που υπηρετούν οι κομματικοί μηχανισμοί, αισθανόμαστε την ανάγκη να αντιδράσουμε αυθόρμητα και άμεσα.
       Η ανάσχεση αυτής της καταστροφικής πορείας και η ανακοπή του σχεδίου αφανισμού μας είναι ανθρώπινο και Συνταγματικό καθήκον όλων μας.
       Η πατρίδα μας είναι προικισμένος τόπος με πλούσια ορυκτά κοιτάσματα, φυσικές ομορφιές και κοιτίδα του παγκόσμιου πολιτισμού.
       Με τη δική μας διαχείριση, ανακτώντας την λαϊκή και εθνική μας κυριαρχία, έχει τη δυνατότητα να προσφέρει τόσο σε εμάς όσο και στα παιδιά μας επάρκεια επιβίωσης, αφθονία και εν τέλει ευδαιμονία.

ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ;

       Υπάρχουν σχέδια, προγράμματα και στρατηγική, αλλά αυτό θα αποτελέσει το κεντρικό ζήτημα της διαβούλευσής μας ώστε να επιλεχθεί και να προωθηθεί με ομοψυχία το βέλτιστο για το κοινό καλό.
       Η κατάλυση του Συντάγματος και η εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας έχει αναδειχθεί ως το μείζον ζήτημα και η βασική αιτία της σημερινής εξαθλίωσης του λαού μας.
       Το αναδεικνύουν έγκριτοι συνταγματολόγοι και οι ίδιοι οι συντελεστές του θεσμού της Δικαιοσύνης.( βλέπετε το ψήφισμα Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων της 6-12-2014).

       Η αποκατάσταση λοιπόν της Συνταγματικής ομαλότητας και η απόδοση δικαίου σχετικά με την εσχάτη προδοσία και το πλήθος των σκανδάλων (οικονομικών και σφετερισμού της εξουσίας) πρέπει να κατανοηθεί ως ύψιστη αναγκαιότητα.

       Ακολούθως, σε μια νέα πολιτική σκηνή, όπου θα έχει απαλλαγεί από το τοξικό στίγμα όλων εκείνων που συνετέλεσαν στα πρόσφατα εγκλήματα κατά των Ελλήνων, είναι σκόπιμο να αναζητήσουμε τον δικό μας υπεύθυνο ρόλο, ως κυρίαρχος λαός, στη διακυβέρνηση της πατρίδας μας.

       Η παραχώρηση του ελέγχο σε κατηγορούμενους εσχάτης προδοσίας αποτελεί ηθική και φυσική συναυτουργία στα εγκλήματα που διαπράττονται εναντίον μας και εναντίον των παιδιών μας.

       Η μετάβαση προοδευτικά όλο και μεγαλύτερου αριθμού συμπατριωτών μας από την κατάσταση του ψηφοφόρου ή αδιάφορου ιδιωτεύοντος υπηκόου σε εκείνη του ανελισσόμενου ενεργού πολίτη που γίνεται ο ίδιος ρυθμιστής του πολιτεύματος μπορεί να ενθαρρυνθεί με τη σύσταση κοινωνικοπολιτικού φορέα ,χωρίς συγκεντρωτική μορφή ελέγχου, αποτελούμενου από ανεξάρτητες τοπικές συλλογικότητες που θα λειτουργούν με βάση την σφαιρική δομή λήψης αποφάσεων και θα συνεργάζονται ισότιμα για τα κοινού ενδιαφέροντος  ζητήματα.
       Οι προτάσεις επ' αυτών ή και ότι μπορεί να συνεισφέρει ο καθένας μας θα αποτελέσουν το έδαφος της διαβούλευσης αλλά κυρίως είναι επιταγή της κρίσιμης αυτής συγκυρίας να αναδείξουμε ένα νέο τρόπο διακυβέρνησης και άσκησης πολιτικής που θα εγγυάται τον άμεσο έλεγχο των αποφάσεων από  τούς πολίτες  για την εξασφάλιση της ανθρώπινης ευημερίας και της συλλογικής ευδαιμονίας.

                                          ΟΙ  ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

                                                                                                
         Προσωρινοί  συντονιστές αυτής της πρωτοβουλίας καθορίσθηκαν οι
                              Κυριάκος Μιχαλόπουλος (6931399982)
                              Γκόκας Ιωάννης  (6944359603)
                        ΡΑΔΙΟ ΑΡΤΑ (6949856060)


 Κατεβάστε την πρόσκληση απο εδώ
Παρακαλώ πολύ όσους διάβασαν την πρόσκληση, μπείτε στον κόπο να σχολιάσετε. Όχι απαραίτητα στο παρόν αλλά ίσως εδώ: ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΡΤΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ στο facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου