Τελευταίες δημοσιεύσεις

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

On 6:15 μ.μ. by Συνάντηση Ελλήνων   No comments
Δημοσιεύσαμε πρόσφατα την πρόσκληση για δημόσια διαβούλευση προς όλους τους Δημοκράτες. Την Κυριακή 28 Ιουνίου από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ, θα ξεκινήσει η προκαταρκτική διαδικτυακή διαβούλευση με θέμα "Ορισμός τόπου και χρόνου διεξαγωγής της διημερίδας".
 Προτρέπουμε κι εμείς ώς ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ όλους τους αναγνώστες μας αν πραγματικά θεωρείτε πως πρέπει κάτι να αλλάξει και ότι έχουμε την δύναμη να το κάνουμε συλλογικά, να δώσετε παρόν στην διαδικτυακή διαβούλευση. Ας δημιουργήσουμε επιτέλους την πραγματικότητα μας, ας κάνουμε τις προτάσεις μας, κι ας πάρουμε τις αποφάσεις μας. Η Συνάντησή μας  είναι το μεγάλο μας όπλο για να αλλάξουμε ότι κακό μας έχουν επιβάλει. Εδώ και πολλές δεκαετίες μας φόρεσαν τον μανδύα της Δημοκρατίας τους κι αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς. Ήλθε λοιπόν ο καιρός να αποφασίσει αυτός που πρέπει για την ζωή του και το μέλλον του, και αυτός δεν είναι άλλος από όλους εμάς, δεν είναι άλλος απο τον Λαό.

 Σε αυτόν τον σύνδεσμο https://www.facebook.com/photo.php?fbid=457064511122416&set=gm.1149915445025783&type=1&theater καταθέστε το όνομα skype σας, ώστε την στιγμή που θα συνδεθείτε να καλεστείτε στην διαδικτυακή διαβούλευση.

 Η επίσημη ανακοίνωση:
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ Skype, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΕΩΣ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ skype ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΤΕΙΤΕ.https://www.facebook.com/groups/ALLAZW
https://www.facebook.com/groups/ALLAZW

Το κάλεσμα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου