Τελευταίες δημοσιεύσεις

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

On 10:45 μ.μ. by Συνάντηση Ελλήνων in ,    No comments
ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΣΤΑΖΕΙ ΜΙΣΟΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΩΣ "ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ"

"Στα όπλα" καλεί τους οπαδούς του ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, μέσω άρθρου του στην «Καθημερινή της Κυριακής» επιβεβαιώνοντας τις υπόγειες διεργασίες προς πραξικοπηματική ανατροπή της κυβέρνησης που αποκάλυψε χθες το defencenet.gr.
Ενώ σε πλήρη κινητοποίηση για ανατροπή της κυβέρνησης καλούν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι, τη Δευτέρα τους οπαδούς της με νέα συγκέντρωση "a la Μεϊντάν" στην πλατεία Συντάγματος, ο Α.Σαμαράς με πολεμικές φράσεις στο άρθρο του ζητάει "γενική επίθεση" κατά της νόμιμης κυβέρνησης της χώρας!
Χρησιμοποιώντας φράσεις οι οποίες απέχουν πολύ από μια δημοκρατική αντιμετώπιση και θυμίζουν περισσότερο την ουκρανική αντιπολίτευση, όταν ο πρώην πρόεδρος της Ουκρανίας Β.Γιανουκόβιτς και η κυβέρνησή του δεν είχαν εγκρίνει τη συμφωνία σύνδεσης της χώρας με την ΕΕ με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ο όλεθρος στην πλατεία Μεϊντάν:
"Τα ψέματα τελείωσαν, τα παιχνίδια τελείωσαν, ο τζόγος με το μέλλον της χώρας τέλειωσε, η ώρα της ευθύνης έφτασε, με την ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας δεν μπορεί να παίζει κανείς. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τους ανεύθυνους, τους μαθητευόμενους μάγους ή τους ακραίους να σύρουν μίαν ολόκληρη χώρα στην καταστροφή".
Όμως, και η κυβέρνηση φαίνεται ότι αυτή την φορά δεν θα αιφνιδιαστεί, όπως συνέβη την περασμένη Πέμπτη με την έφοδο των νεοδημοκρατών οπαδών στη Βουλή και την περίεργη απάθεια της αστυνομικής φρουράς της Βουλής.
Τη Δευτέρα το Κοινοβούλιο θα είναι οχυρωμένο. Το συντονισμό της όλης επιχείρησης έχουν αναλάβει ανώτεροι αστυνομικοί οι οποίοι δεν εμπλέκονται στις "παράλληλες" συζητήσεις "προβληματισμένων συναδέλφων τους με πρώην υπουργούς και βουλευτές της ΝΔ.
Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Γ.Πανούσης, έχει αναλάβει να συντονίσει από κοντά την όλη προσπάθεια για την άμυνα του Κοινοβουλίου, ενώ οι "ανυσηχούντες" ανώτεροι και ανώτετοι νεοδημοκράτες και πασόκοι αστυνομικοί έχουν λάβει τα κατάλληλα μηνύματα ότι "Καλό θα είναι να περιοριστούν στα υπηρεσιακά τους καθήκοντα και να μην προβληματίζονται επί πολιτικού επιπέδου εντός υπηρεσίας"...
Ήδη, μετά το δημοσίευμα του defencenet.gr που αποκάλυπτε το σχεδιασμό για εγκαθίδρυση "μαύρης" κυβέρνησης με τις συναντήσεις Α.Σαμαρά με Κ.Σημίτη και Λ.Παπαδήμο, τους πρωταγωνιστές των χειρότερων περιόδων της μεταπολιτευτικής ελληνικής ιστορίας, έχει σημάνει συναγερμός.
Μπορεί να μην ξεπέρασαν τους 3.000 οι συγκεντρωμένοι, αλλά όπως σημείωνε ανώτερος αξιωματικός της αστυνομίας "Αρκούν και 1000 για να κάψουν την Αθήνα αν δράσουν βάσει σχεδίου και δεν βρουν τις κατάλληλες αντιστάσεις".
Το εντυπωσιακό είναι ότι πέρα από τα social media που πληρώνονται για την προβολή της εκδήλωσης εκατοντάδες χιλιάδες SMS, άγνωστο από που πληρωμένα, έχουν κατακλύσει τα κινητά των Αθηναίων. Σίγουρα με τόσους εφοπλιστές και τραπεζίτες "στο κόλπο" τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα.
Η ανακοίνωση των διοργανωτών στελεχών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για τη συγκέντρωση της Δευτέρας  δεν αφήνει κανένα περιθώριο για τις προθέσεις τους:
"Δεν υπάρχουν περιθώρια για εφησυχασμό. Να βγούμε όλοι στους δρόμους και στις πλατείες".Και στα βουνά; Ή τα TODS των ΟΝΝΕΔιτών δεν αντέχουν την ορειβασία;
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Πηγή: defencenet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου