Τελευταίες δημοσιεύσεις

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

On 3:21 μ.μ. by Συνάντηση Ελλήνων   No comments
Benjamin Fulford

Υπάρχουν αυξανόμενες ενδείξεις ότι τα παγκόσμια γεγονότα θα αφεθούν να σιγοβράζουν μέχρι αυτό το φθινόπωρο, οπότε μπορεί τελικά να υπάρξει επανάσταση στη Δύση τερματίζοντας την εξουσία της κλίκας.
Πραγματικά, είναι ηθικό καθήκον όλων των ανθρώπων που γνωρίζουν τι γίνεται, να κάνουν ότι  μπορούν ώστε να βεβαιωθούν πως αυτό πραγματοποιείται  και η Δύση απελευθερώνεται  από την δουλεία χρέους βαβυλωνιακού στυλ.

Το πιο πιθανό έναυσμα της επανάστασης αναμένεται να είναι στην Ελλάδα.
Τα τελευταία νέα σε αυτό το μέτωπο είναι, ότι η Ελλάδα θα κάνει τις τέσσερις πληρωμές προς το ΔΝΤ  του Ιουνίου  σε μια δέσμη στα τέλη Ιουνίου (σημ. μτφρ: Η συνολική υποχρέωση της Ελλάδας στο ΔΝΤ για τον Ιούνιο είναι 1,6 δις €) . Αυτό σημαίνει, σύμφωνα με την Βρετανική MI5, ότι αν η Ελλάδα καταβάλει συσσωρευτικά  τις  πληρωμές του Ιουνίου, χρεοκοπεί ως προς το ΔΝΤ στις αρχές Ιουλίου. Η αναφορά από τον Γενικό Διευθυντή του ΔΝΤ θα γίνει μετά από 30 μέρες και θα μεσολαβήσουν άλλες 3-4 εβδομάδες διαδικαστικών συζητήσεων στο ΔΝΤ.
Με άλλα λόγια, η κρίση θα έρθει το Σεπτέμβριο.

Το γεγονός είναι πως το Δυτικό Τραπεζικό σύστημα, και κυρίως οι μέγα-τράπεζες, είναι ήδη σε κατάσταση πτώχευσης. Έχουν κηρυχθεί σε πτώχευση με βάση το απλό γεγονός ότι, στο σύνολό τους, οι δυτικές χώρες κάνουν εισαγωγές από τον υπόλοιπο κόσμο, κυρίως από την Ασία, για τα τελευταία 30 χρόνια, χρησιμοποιώντας την πιστωτική τους κάρτα και η κάρτα αυτή έχει φτάσει στο όριο της. Οι δυτικές τράπεζες προσποιούνται πως αυτό δεν είναι θέμα δημιουργώντας εκατοντάδες τρισεκατομμύρια δολάρια σε παράγωγα. Τα παράγωγα αυτά έχουν πολύ ισχνή σύνδεση με πράγματα του πραγματικού κόσμου όπως είναι το εισόδημα Ελληνικού λαού, έτσι, μια ελληνική χρεοκοπία θα ήταν αρκετή για να στείλει το σύστημα σε τερματική δίνη.

Οι πρόσφατες δηλώσεις από αξιωματούχους της Ελληνικής κυβέρνησης κάνουν απόλυτα σαφές το ότι δεν θα στύψουν τους Έλληνες πολίτες για να βοηθήσουν την κλίκα των τραπεζών. Εδώ είναι τι είπε η Ελληνίδα πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου σχετικά με το χρέος:

"Υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις για την παρανομία, την απέχθεια και την μη βιωσιμότητα ενός μεγάλου μέρους του υποτιθέμενου Ελληνικού δημόσιου χρέους."

http://blogs.channel4.com/paul-mason-blog/greeces-syriza-party-sticking-script-imf-deal/3717

Αν η Ελληνική κυβέρνηση εγκαταλείψει την ΕΕ, ενταχθεί στην τράπεζα BRICS και δεχτεί χρήματα από τη Ρωσία θα μπορούσε να είναι η στρατηγική που θα τερματίσει την εξουσία της κλίκας στην Ευρώπη. Οι Έλληνες έχουν μια ιστορική ευκαιρία να αποκαταστήσουν στην Δύση τη Δημοκρατία, που άλλωστε είναι δική τους εφεύρεση.
Θα το διαπιστώσουμε  το φθινόπωρο.

Εν τω μεταξύ Ινδονησιακές κυβερνητικές πηγές υψηλού επιπέδου, επικοινώνησαν με την White Dragon Society για να ενημερώσουν ότι το κύριο απόθεμα χρυσού είναι στην Ινδονησία και βρίσκεται σε μια στρατιωτική βάση λιγότερο από ένα χιλιόμετρο από την αμερικανική πρεσβεία στην Τζακάρτα. Η ακριβής ποσότητα του χρυσού δεν αποκαλύφθηκε, αλλά οι πηγές αναφέρουν ότι ήταν περισσότεροι από 100.000 τόνους. Λένε επίσης ότι οι αποθήκες χρυσού θα ανοίξουν το Σεπτέμβριο, παρέχοντας έτσι μιαν ανεξάρτητη επαλήθευση ότι κάποιο είδος οικονομικού γεγονότος, έχει προγραμματιστεί για το προσεχές φθινόπωρο . Ωστόσο, οι πηγές της Ινδονησίας, ενώ ισχυρίζονται ότι έχουν δει τον χρυσό, δεν ήταν ακόμη σε θέση να δώσουν μια επαληθεύσιμη πρόσφατη φωτογραφία. Υποσχέθηκαν να δώσουν κάποια σύντομα. Είπαν επίσης πως τα αποθέματα χρυσού μπορούν να επαληθευτούν και από τις κυβερνήσεις μέσω δορυφόρων.

Οι Ινδονήσιοι επίσης δήλωσαν πρόσφατα πως ο εκλεγμένος Πρόεδρος Joko Widodo δεν έχει κάνει ό, τι υποσχέθηκε και έτσι θα πρέπει να καθαιρεθεί στο τέλος του τρέχοντος έτους. Οι Αμερικανοί, οι Ρώσοι και οι Κινέζοι διεξάγουν έναν πόλεμο μέσω αντιπροσώπων για τον έλεγχο της Ινδονησίας και του προαναφερθέντος χρυσού, λένε οι πηγές. Επίσης λένε ότι υπάλληλοι του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ και μερικοί στρατηγοί της Ινδονησίας συναντήθηκαν πρόσφατα στην επαρχία του Βόρειου Σουλαουέζι, όπου υπάρχει μια σημαντική χριστιανική μειονότητα. Οι αξιωματούχοι του Στέιτ Ντιπάρτμεντ ρωτούσαν τους στρατηγούς για το ενδεχόμενο να άρχιζαν ταραχές μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων και αν αυτό θα ήταν αρκετό για να καταστεί δυνατή η δημιουργία μιας στρατιωτικής κυβέρνησης ευνοϊκής προς την Χαζαρική κλίκα. Έτσι, αν δεν εμποδιστούν, μέλη της κλίκας  θα προσγειωθούν στην Ινδονησία με αεροπλάνα τζάμπο γεμάτα με πλαστά δολάρια για να προσλάβουν τους ταραξίες και τους φορείς της κρίσης. Με αυτόν τον τρόπο η Ινδονησία μαζί με την Ουκρανία, την Συρία, την Υεμένη, το Ιράκ, την Λιβύη, κλπ θα λάβει την θέση της ως μίας ακόμη σκευωρίας που δημιούργησε θέατρο αναταραχής.

Οι Ρώσοι, από την πλευρά τους, έθεσαν υπ’ όψιν της White Dragon Society -με ένα φορτίο από λεπτομερή- οικονομικά στοιχεία που καταδεικνύουν το κύριο όργανο της κλίκας για να μπορεί να ασκεί έλεγχο: την Εταιρία Vanguard Corporation. Τα ρωσικά έγγραφα δείχνουν ότι η Vanguard ανήκει στους Ρότσιλντ, τους Ροκφέλερ, τους Μπους, τους Κλίντον, τον Ντόναλντ Ράμσφελντ, τον Ντικ Τσένι και άλλους ανώτερους Χαζάρους μαφιόζους. Η Vanguard με τη σειρά της ελέγχει τις περισσότερες μεγάλες εταιρείες των ΗΠΑ, ειδικά τις βρωμερές όπως την Monsanto και την Greystone (πρώην Blackwater, Academi, Xe κλπ)

Μια κοινή Ρωσική, Γερμανική και Γαλλική μυστική έρευνα για την Vanguard πυροδοτήθηκε από τη σύλληψη νωρίτερα εφέτος στη Γερμανία μιας βοηθού του υφυπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ την Victoria Nuland. Η Nuland πιάστηκε προσπαθώντας να μεταφέρει δισεκατομμύρια πλαστά δολάρια υψηλής ποιότητας στην Ουκρανία. Απεδείχθη συνεργάσιμη  με την ευρωπαϊκή ομάδα εργασίας. Είπε στους ανακριτές  της, πως ο γερουσιαστής Τζον Μακέιν, ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι, ο διευθυντής της CIA Τζον Μπρέναν και άλλοι, είναι  υπάλληλοι της Vanguard. Σύμφωνα με τους Ρώσους, η Nuland κατέθεσε ότι Vanguard έχει "τυπωμένα δισεκατομμύρια πλαστά δολάρια υψηλής ποιότητας και πληρώνει με αυτά τους μισθοφόρους στη Συρία, το Ιράκ, την Ουκρανία, τη Λιβύη κ.λπ. Επιπλέον ότι η ISIS είναι θυγατρική της Vanguard, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Οι αρχικές αξιολογήσεις των ρωσικών πληροφοριών από την British MI5 λένε: τα οικονομικά στοιχεία είναι αξιόπιστα. Οι Βρετανοί λένε πως οι προσπάθειες της Monsanto- θυγατρικής της Vanguard- για τον έλεγχο της παγκόσμιας παραγωγής και διαθεσιμότητας τροφίμων, ήταν μέρος της «στρατηγικής της Vanguard για ‘’γεωμηχανική’’ επί του παγκόσμιου πληθυσμού».

Οι Ρώσοι αναφέρουν επίσης ότι μια εταιρεία που ονομάζεται Gilead Sciences μαζί με τη γιγαντιαία φαρμακευτική Pfizer (παρακλάδι του ναζιστικού IG Farben Corporation) και το ίδρυμα Bill & Melinda Gates ήταν όλοι αναμεμιγμένοι στην εξάπλωση του ιού Έμπολα, καθώς και στην εμπορία θεραπειών για τον Έμπολα.

Όπως και να’χει, η δημοσίευση των μυστικών της Vanguard προκάλεσαν τις προσπάθειες κορυφαίων επενδυτών να αποσυνδεθούν από δυσάρεστες θυγατρικές, όπως το ISIS. Το αποτέλεσμα είναι ότι το ISIS έχει πλέον προβλήματα ρευστότητας και αυτό τους ανάγκασε να καταφύγουν σε χρέωση 3000$  ανά κεφαλή, των χωρικών της Βόρειας Αφρικής για να τους στείλουν στην Ιταλία, σύμφωνα με την MI5.

Ένα τμήμα της Ρωσικής έκθεσης έχει επικολληθεί στο τέλος του ενημερωτικού δελτίου αυτής της εβδομάδας. Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα προκαλέσει κάποια σοβαρή δραστηριότητα επιβολής του νόμου κατά του εν λόγω εταιρικού τερατουργήματος.

Υπάρχουν και άλλα σημεία όπου η κλίκα έχει πρόβλημα. Ένα μεγάλο γεγονός ήταν το ότι ο Τόνι Μπλερ πρώην πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου παραιτήθηκε από την ιδιότητά του ως ‘’Ειδικού απεσταλμένου για την ειρήνη στη Μέση Ανατολή’’

http://www.telegraph.co.uk/news/politics/tony-blair/11633511/Tony-Blair-resigns-as-Middle-East-peace-envoy.html

Αυτό σημαίνει ότι ο Μπλερ έχει απογυμνωθεί από την διπλωματική του ασυλία και είναι δυνατόν τώρα να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες για εγκλήματα πολέμου και την συμμετοχή του στην καταστροφή του Ιράκ.
Ο Μπλερ είναι ένας γνωστός προδότης και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ‘’κελαηδάει’’ σαν καναρίνι για τους Μπους και άλλους Χαζάρους Ναζί. Ας ελπίσουμε ότι οι Βρετανοί τελικά να έχουν το μυαλό να κάνουν τα δέοντα για να γκρεμίσουν αυτόν τον κατά συρροή δολοφόνο, καθώς και τα προδοτικά φιλαράκια του.

Το άλλο ενδιαφέρον περιστατικό ήταν το γεγονός ότι ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι "έσπασε το πόδι του σε ένα ατύχημα με ποδήλατο’’, και έπρεπε να ακυρώσει τις διαπραγματεύσεις του με το Ιράν. Δεν είμαστε σε θέση να το επιβεβαιώσουμε ακόμα, αλλά, η εμπειρία του παρελθόντος μας κάνει να πιστεύουμε πως ο Κέρι σκόπιμα δέχθηκε επίθεση από συναδέλφους γκάνγκστερ που ήταν θυμωμένοι για την απόφασή του περί Ιρανικής συμφωνίας.

Ασιατικές πηγές αναφέρουν ότι οι πυρηνικές διαπραγματεύσεις με το Ιράν δεν είχαν τίποτα να κάνουν με το αν το Ιράν θα αποκτήσει πυρηνικά όπλα, διότι το Ιράν ΕΧΕΙ πυρηνικά όπλα από την εποχή του Σάχη. Ένας ξάδερφος του Σάχη του Ιράν, το έχει επιβεβαιώσει. Το τι είναι πραγματικά αυτές οι διαπραγματεύσεις, είναι η προσπάθεια, ώστε το Ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα να σταματήσει να χρησιμοποιεί ουράνιο που του προμηθεύει η Ρωσία και να στραφεί προς το θόριο που ελέγχεται από την Δύση, λένε οι ασιατικές πηγές. Οι Ιρανοί κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται να καταλήξουν στο να χρησιμοποιούν και τα δύο.

Σε κάθε περίπτωση, οι πατριώτες στο στρατό των ΗΠΑ χρειάζεται να ξηλώσουν από την εξουσία τους γκάνγκστερ, όπως τον Κέρι, να αποκαταστήσουν την Αμερικανική Δημοκρατία και να τερματίσουν την εξουσία της εταιρικής ελίτ πάραυτα. Αν όχι, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα συνεχίσουν την κάθοδο τους στην τριτοκοσμική κατάσταση. Τα στοιχεία τα σχετικά με τις πραγματικές τιμές του πληθωρισμού στις ΗΠΑ που αναφέρονται από την Chapwood Investments δείχνουν ότι η οικονομία των ΗΠΑ έχει συρρικνωθεί κατά 21,4% από το 2011.

http://www.chapwoodindex.com/

Πρόσφατες μειώσεις του όγκου του παγκόσμιου εμπορίου, καθιστούν επίσης σαφές πως το σημερινό χρηματοπιστωτικό σύστημα που κυριαρχείται από την Δύση γίνεται ολοένα και πιο δυσλειτουργικό.
Ο στρατός των ΗΠΑ θα πρέπει να βαδίσει στην Ουάσιγκτον και τη Νέα Υόρκη για να καθαρίσει τις Χαζαρικές φωλιές της cabal. Τα Καναδικά στρατεύματα είναι έτοιμα να βοηθήσουν, αν ζητηθεί.

Είναι καιρός για μια δεύτερη Αμερικανική Επανάσταση.


Προσάρτηση:

Ρωσική έρευνα για την εταιρεία Vanguard, που είναι ο μυστικός διαχειριστής του μεγάλου μέρους της εξουσίας της Δυτικής Εταιρικής δομής.

Οι τέσσερις εταιρείες που είναι παρούσες σε όλες τις παρακάτω περιπτώσεις και σε όλες τις αποφάσεις: Vanguard, Fidelity, BlackRock και State Street. Όλες τους "είναι ένα", και αν ελέγξετε προσεκτικά το υπόλοιπο των μετοχών, αποδεικνύεται ότι, στην πραγματικότητα, όλες αυτές οι εταιρείες ελέγχονται από Vanguard. Έτσι, το σύνολο των εν λόγω εταίρων ή "ανταγωνιστών" της Fidelity, BlackRock και State Street ανήκουν στην Vanguard Group.

Παρακαλούμε, δείτε τις μεγαλύτερες εταιρείες σε διάφορες βιομηχανίες, που ελέγχονται από τους «Big Four», και μετά από προσεκτική εξέταση του ελέγχου από το Ίδρυμα Vanguard: Alcoa Inc. Altria Group Inc., American International Group Inc., η AT & T Inc., η Boeing Co., η Caterpillar Inc, η Coca-Cola Co., DuPont & Co., η Exxon Mobil Corp, General Electric Co., η General Motors Corporation, η Hewlett-Packard Co., η Home Depot Inc., Honeywell International Inc., η Intel Corp ., International Business Machines Corp., η Johnson & Johnson, η JP Morgan Chase & Co., McDonald 's Corp., Merck & Co. Inc., η Microsoft Corp., η 3M Co., η Pfizer Inc., η Procter & Gamble Co., United Technologies Corp., η Verizon Communications Inc., η Wal-Mart Stores Inc. Time Warner, η Walt Disney, η εταιρία «Halliburton», η Viacom, Rupert Murdoch’s News Corporation, CBS Corporation, NBC Universal ...

Μέχρι σήμερα, δεκάδες τρισεκατομμύρια δολάρια ελέγχονται από αυτούς τους επενδυτές, και όλες οι μεγάλες παγκόσμιες εταιρείες ελέγχονται από την ομάδα των επενδυτών που κατέχουν περιουσιακά στοιχεία της Vanguard: ο Dick Cheney, οι Rothschild, οι Bush, οι Rockefeller, οι Clintons, ο Donald Rumsfeld και πολλοί άλλοι σημαίνοντες άνθρωποι και ιδιοκτήτες της Federal Reserve. Σχεδόν μονοπώλησαν την εξωτερική και την αμυντική πολιτική των ΗΠΑ και σχεδόν όλες τις μεγάλες εταιρείες άμυνας.

Η Ομάδα Vanguard, ελέγχει επίσης τα μεγαλύτερα παγκόσμια ΜΜΕ. Επιπλέον, το Corporation Vanguard εργάζεται πάνω σε μια σειρά από βασικά στοιχεία της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένου του συνονόματου του Προέδρου της Vanguard, του Διευθυντή της CIA Τζον Μπρέναν.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ποιος ελέγχει πραγματικά τις μεγάλες τράπεζες, και θα ξεκινήσουμε από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στην πρώτη θέση –η JP Morgan Chase με 2.390 δισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία. Οι μεγάλοι θεσμικοί επενδυτές της, είναι η Vanguard Group, Inc. Μεταξύ των δέκα κορυφαίων επενδυτών της είναι ο Vanguard Total Stock Market Index Fund, ο Vanguard Institutional Index Fund and the  ο Vanguard 500 Index Fund.

Στη δεύτερη θέση – η Bank of America με περιουσιακά στοιχεία 2170000000000. Μεγάλοι θεσμικοί επενδυτές, είναι η Vanguard Group, Inc. Η πρώτη δεκάδα των επενδυτών - επενδυτικά κεφάλαια - Vanguard Total Stock Market Index Fund, Vanguard Θεσμικών Index Fund, Vanguard 500 Index Fund και Vanguard / Windsor II.

Στην τρίτη θέση – η Citigroup με ενεργητικό 1,88 τρις. Ο μεγαλύτερος επενδυτής είναι –η Vanguard Group, Inc Πρώτη δεκάδα: Vanguard Index Σύνολο Χρηματιστήριο Ταμείο, Vanguard Θεσμικών Index Fund, Vanguard 500 Index Fund, Vanguard / Windsor ΙΙ, Vanguard / Wellington Ταμείο, Inc. и Fidelity Contra Ταμείου, Inc Εμείς θα πρέπει να θεωρήσουμε ότι κάποιες από αυτές, για παράδειγμα, «Fidelity» - είναι, επίσης, Vanguard, και κάποιοι άλλοι, για παράδειγμα, «η JPMorgan», ελέγχεται πλήρως από την Vanguard, επίσης. Η Fidelity και οι δομές της ανήκουν στην Vanguard ...

Και τέλος, η αγαπημένη της Warren Buffett -η Wells Fargo. Ενεργητικό: 1440000000000, καταθέσεις: 1010000000000. Ο κατάλογος με τους μεγαλύτερους θεσμικούς επενδυτές: Vanguard Group, Inc είναι μόνο στη δεύτερη θέση, αλλά αυτό αντισταθμίζεται από τους δέκα κορυφαίους επενδυτές - επενδυτικά κεφάλαια: Vanguard Total Stock Market Index Fund, η Fidelity Contra Ταμείο, Inc., Vanguard Θεσμικών Index Fund , Vanguard 500 Index Fund και Vanguard / Wellington Ταμείο, Inc. (Όλες τους είναι «κόρες» της Vanguard)

Αυτή ακριβώς είναι η εικόνα της έρευνας που εμφανίστηκε σήμερα. Οι μεγαλύτερες εταιρίες στον κόσμο- είναι οι τράπεζες Bank of America, JP Morgan, Citigroup, Wells Fargo, Goldman Sachs και Morgan Stanley. Ας δούμε ποιοι είναι οι κύριοι μέτοχοί τους. Η Bank of America, η State Street Corporation, η Vanguard Group, BlackRock, η FMR (Fidelity), η Paulson, η JP Morgan, η T. Rowe, η Capital World Investors, η AXA, η Τράπεζα της Νέας Υόρκης, η Mellon.

JP Morgan: State Street Corp., Vanguard Group, FMR (είναι Fidelity), BlackRock, T. Rowe, AXA, Capital World Investor, Capital Research Παγκόσμια Επενδυτών, Northern Trust Corp. και της Τράπεζας της Mellon.

Citigroup: State Street Corporation, Vanguard Group, BlackRock, Paulson, FMR, Capital World Investor, η JP Morgan, Northern Trust Corporation, Fairhome Capital Mgmt και η Bank of NY Mellon.

Wells Fargo: Berkshire Hathaway, FMR, State Street, Vanguard Group, Capital World Investors, BlackRock, Wellington Mgmt, AXA, T. Rowe και Davis Selected Advisers

Ελέγξτε και πάλι: Όπως ανέφερα παραπάνω, η κορυφαία χρηματοοικονομική εταιρεία ελέγχεται πλήρως από δέκα θεσμικούς αποθεματικούς μετόχους των οποίων ο πυρήνας των τεσσάρων εταιρειών είναι παρούσες σε όλες τις περιπτώσεις και σε όλες τις αποφάσεις: η Vanguard, η Fidelity, η BlackRock και η State Street.

Όλοι τους "είναι ένα", αλλά αν θέλετε να ελέγξετε προσεκτικά το υπόλοιπο των μετοχών, αποδεικνύεται ότι, στην πραγματικότητα, όλες αυτές οι εταιρείες ελέγχονται από Vanguard. Έτσι, το σύνολο των εν λόγω εταίρων ή "ανταγωνιστών" Fidelity, BlackRock και State Street ανήκουν στην Vanguard Group ..

Monsanto
Η εταιρεία «Monsanto» είναι μισητή από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, και κυρίως στις ΗΠΑ, αλλά οι ιδιοκτήτες της δεν νοιάζονται γι 'αυτό για έναν απλό λόγο: κανείς δεν σκέφτηκε για τους πραγματικούς τους υποδοχείς. 26 Αυγούστου 2014. Σαν ιδιοκτήτες της «Monsanto» το κοινό θεωρεί τους: William U. Parfet, την ιδιοκτησία, 284.642 μετοχές της εταιρίας, Hugh Grant - 253715, Robert T. Fraley- 95212, Brett Δ Begemann - 103523 και David F . Snively σε 62.072 μετοχές. Εντυπωσιακά, όλοι τους - είναι πολύ πλούσιοι και σημαίνοντες άνθρωποι. Σύνολο όλοι οι ιδιοκτήτες της εταιρείας «Monsanto» έχουν 799.164 μετοχές.

Ωστόσο, η πρώτη στον κατάλογο των θεσμικών μετόχων (ποια νομίζετε ότι είναι;) η Vanguard Group, Inc. από 31.201.773 μετοχές, δηλαδή 39 ή περισσότερες φορές μεγαλύτερη από τους κορυφαίους "ιδιοκτήτες" της εταιρείας συνολικά. Ας δούμε μια άλλη λίστα των μετόχων της Εταιρείας «Monsanto» - Αμοιβαία Κεφάλαια: Vanguard Δείκτης Συνολικής Αγοράς Ταμείο Χρηματιστήριο - 8118741 δράσης, Vanguard / Primecap Ταμείο - 6663460, Vanguard Θεσμικών Index Fund - 5226511 και Vanguard 500 Index Fund - 517 086. Σε αυτό το σημείο, δεν υπάρχει κανένας από τους νέους παίκτες, αλλά μια νέα εταιρεία που συμμετέχει: η Fidelity Grows Company Fund με 4072871 μετοχές. Το κόλπο είναι ότι το αμοιβαίο κεφάλαιο Fidelity Investment Services συνεργάζεται στενά με το Vanguard Group.

Πηγαίνετε προς τα κάτω στη λίστα: Vanguard Specialized-Dividend Appreciation Index Fund - Περισσότερες μετοχές 3641513. Θόλωσαν μάτια σας από κατάπληξη με την Vanguard; Αλλά δεν υπάρχει καμία ερώτηση για τους ρυθμιστικούς οργανισμούς: οι μετοχές κατανέμονται μεταξύ των διαφόρων ταμείων, και όλοι τους είναι διαφορετικές νομικές οντότητες!

Ως ηγετική φυσιογνωμία της «Monsanto» γνωστή στο κοινό είναι ο κ Hugh Grant με τις ανωτέρω 253.715 μετοχές της εταιρείας. Υπηρέτησε ως Πρόεδρος, και Διευθύνων Σύμβουλος. Ο κ Grant δεν εξηγεί σε κανέναν, σε ποίων τα χέρια είναι τα ηνία της εξουσίας της Monsanto στην πραγματικότητα!

Google
Google!;! Κάνετε αναζήτηση, και βρίσκετε ότι κάτοχος της Google είναι ένας Ρώσος Εβραίος, ο κ Sergey Brin.
Κατ 'αρχάς, βρείτε μια λίστα των ιδιοκτητών. Υπάρχουν ο Eric E. Schmidt -1240463 μετοχές, ο John L. Ντερ -2767 μετοχές, ο Sergey Brin -75.000 μετοχές, ο David C. Drummond -21.332 μετοχές, ο Paul S. Otellini -643. Μάγκες!

Πηγαίνετε πιο κάτω από τους πιο σημαντικούς θεσμικούς επενδυτές, και στην πρώτη θέση είναι η State Street Corporation με 22757690 μετοχές, που αντιπροσωπεύουν 6,73% της εταιρείας όσο και της Google. Λοιπόν, ποιος είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης!

Στη δεύτερη θέση με μια συγκεκριμένη συντομογραφία είναι η FMRLLC με 20368861 μετοχές και 6,02%. Τίποτα το μυστηριώδες. Αυτή είναι η Fidelity Management and Research. Η τρίτη –η Vanguard Group, Inc με 14624137 μετοχές και 4,32%. Σε αυτό το στάδιο της καταμέτρησης του συνόλου του μετοχικού της Vanguard και η Fidelity είναι ήδη 10.34%. Big Boys.
Σημαντικό! Ωστόσο, εμείς πάμε παραπέρα: από τα πιο σημαντικά επενδυτικά κεφάλαια των επενδυτών της Google: πρώτη είναι η Fidelity Contra Fund, Inc με 6925967 μετοχές ή 2,05%, στην τέταρτη –η Fidelity Growth Fund Εταιρίας (1.809.678, 0,54%) και για την έκτη –η Vanguard / Primecap Ταμείο (1417843, 0,42%). ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ Vanguard και Fidelity Εταιρείες με μετοχές της Google στις 28, Αυγ του 2014 είναι 45.146.486 (σαράντα-πέντε εκατομ. εκατόν σαράντα έξι χιλιάδες τετρακόσιες ογδόντα έξι μετοχές), ενώ ολόκληρος ο κόσμος «γνωρίζει» ότι ο κ Sergey Brin κατέχει τη Google . Ο κ Brin έχει εβδομήντα πέντε χιλιάδες μετοχές. Σας ενημέρωσα ήδη ότι η Vanguard κατέχει την Fidelity

Σε αντίθεση με την Vanguard και την Fidelity, που κατέχουν μετοχές με δικαίωμα ψήφου, τα συμφέροντα Brin είναι για εισόδημα και όχι για έλεγχο, έτσι ώστε το σύνολο των μετοχών του ανήκει στην κατηγορία Β, που κατατέθηκε βάσει του άρθρου 14 (Α) του νόμου του 1934 «Περί Αξιών Χρηματιστίων» δήλωση υπογεγραμμένη από τον Eric Schmidt. Ο αριθμός των μετοχών κατηγορίας Α που ανήκει από τον Sergey Brin είναι μηδέν. 

Ωστόσο, ο Brin ως διευθυντής, ο οποίος ψηφίζει μέσω αντιπροσώπου που δεν χρησιμοποιεί τις μετοχές του, αλλά δεν βρήκα πληροφορίες σχετικά με τους ιδιοκτήτες αυτών των μετοχών, και είναι πιθανό ότι μεταξύ των ιδιοκτητών των εν λόγω μετοχών θα είναι η ίδια Vanguard.

Microsoft
Παρακαλώ, δείτε ποιος ελέγχει τη Microsoft. Για να το κάνουμε αυτό και πάλι θα χρησιμοποιήσουμε τα "βαρετά" στοιχεία της Γερμανίας, αυτή τη φορά
https://de.finance.yahoo.com/q/mh?s=MSFT.List
Άμεσοι ιδιοκτήτες-ιδιώτες της στις 28 Αυγούστου, 2014: Steven A. Ballmerc 333.254.734 μετοχές, William H. Gates III-C 297992934, Mason Γ Morfit -827 μετοχές, Brian Kevin Turner -1295454, και ο Steven J. Σινόφσκι σε 1.176.195 μετοχές.
Λίστα των μεγάλων θεσμικών επενδυτών Vanguard Group, Inc για 386749214 μετοχών, και στην τέταρτη θέση εδώ η FMR (Fidelity!), LLC για 272942627. Στην πρώτη θέση στη λίστα των πιο σημαντικών ιδρυμάτων της Vanguard Total Stock Market Index Fund με 115585047 μετοχές, και πάρα κάτω υπάρχουν η Vanguard Institutional Index Fund-Institutional Index Fund -75214603 και Vanguard 500 Indexm Fund -74.414.992.

AT&T 
Τώρα, θα ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στο AT & T. Οι δέκα κορυφαίοι θεσμικοί επενδυτές είναι:  The Vanguard Group, Inc., State Street Corporation, Evercore Trust Company, NA, BlackRock Institutional Trust Company, NA, Bank of New York Mellon Corporation, BlackRock Fund Advisors, Northern Trust Corporation, Dimensional Fund Advisors LP, Capital Research Global Investors and BlackRock Group Limited. Μόνο οι ιδιοκτήτες της Evercore Trust Company δεν αναγνωρίζονται, αλλά οι άλλοι εννέα είναι Vanguard.

Οι Top Ten θεσμικοί επενδυτές - επενδυτικά κεφάλαια
Οι δέκα κορυφαίοι θεσμικοί επενδυτές - επενδυτικά κεφάλαια: : Vanguard Total Stock Market Index Fund, Vanguard 500 Index Fund, SPDR S & P 500 ETF Trust, Vanguard Institutional Index Fund-Institutional Index Fund, Capital Income Builder, Inc., Franklin Custodian Funds-Income Fund, Spartan 500 Index Fund, Shares Core S & P 500 ETF, DFA US Large Cap Value Series and Vanguard Index-Value Index Fund. Από αυτή τη λίστα, δεν είναι σαφές για μένα ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της Shares Core S & P 500 ETF and the DFA US Large Cap Value Series. Άλλα οκτώ στους δέκα είναι Vanguard.

https://de.finance.yahoo.com/q/mh?s=T%2C+&ql=1

Comcast
Παρακαλώ ρωτήστε με  για την Comcast και την αγορά του 100% των μετοχών της Time Warner Cable, μια «κόρη» του υποτιθέμενου μεγαλύτερου ανταγωνιστή της, των μέσων ενημέρωσης του ομίλου της AT&T Cable. Αυτή η «κόρη», η Time Warner Cable ελέγχει το 60% της Internet όσο και της καλωδιακής τηλεόρασης στο% των μετοχών στις Ηνωμένες States.96.69 στην Comcast είναι στα χέρια των θεσμικών επενδυτών. Εδώ είναι οι πρώτοι πέντε: STRS Ohio – 150,105,674, Capital World Investors – 134,729,551, Vanguard Group, Inc. – 125 644 169, State Street Corp. – 104 763 362, and FMR LLC -73 866 510. http://www.nasdaq.com/de/symbol/cmcsa/ownership-summary Μπορεί να σας τα λέω, αλλά πάρα πολλοί Αμερικανοί δεν γνωρίζουν ότι η State Street και η Fidelity (FMR) είναι Vanguard, επίσης.

ΠΕΡΙ ΈΜΠΟΛΑ

Gilead Sciences, 
Δεν θυμάμαι αν οι πράκτορες του FBI μου ζήτησαν να ερευνήσω  για μετάδοση του ιού  Έμπολα χωρίς επαφή, ο οποίος αναπτύχθηκε στο μυστικό εργαστήριο της CIA στη Γουινέα από τους ειδικούς της αμερικανικής εταιρείας βιοτεχνολογίας «Gilead Sciences», μετά την οποία η επιδημία είχε εξαπλωθεί καλύπτοντας διάφορες χώρες. Η Έδρα της «Gilead Sciences» βρίσκεται σε Foster City, Καλιφόρνια. Εάν οι πράκτορες του FBI μου ζήτησαν να ερευνήσω για τον Έμπολα, σας πληροφορώ πάρα κάτω για τους πραγματικούς ιδιοκτήτες της «Gilead Sciences»! Αν το FBI δεν μου ζήτησε να διερευνηθεί ο ιός Έμπολα, παρακαλώ, να διαγράψετε τα παρακάτω στοιχεία.

Ονομαστικά οι ιδιοκτήτες: Δρ John C. Martin (Πρόεδρος, Διευθύνων Σύμβουλος), Norbert W. Bischofberger, John F. Milligan, Etienne Davignon και James M. Denny.

Ο πραγματικός έλεγχος των μεγάλων θεσμικών μετόχων της «Gilead Sciences» ανήκει στην Vanguard Group, Inc. άλλοι βασικοί μέτοχοι των αμοιβαίων επενδύσεων: Vanguard Total Stock Market Index Fund; Vanguard Institutional Index Fund, and Vanguard 500 Index Fund.

Πηγές:
http://www.theeventchronicle.com/intel/benjamin-fulford-will-the-revolution-finally-come-this-autumn/
http://benjaminfulford.net/2015/06/02/will-the-revolution-finally-come-this-autumn/
http://hipknowsys.blogspot.com/2015/06/benjamin-fulford-june-1-2015-will.html

Μτφρ: Γ. Βουδούρης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου