Τελευταίες δημοσιεύσεις

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

On 1:44 π.μ. by Συνάντηση Ελλήνων in ,    No comments
Θα τολμούσα να κάνω μια εκτίμηση κι εγώ με την σειρά μου - γιατί όχι - όντας ένας εξαιρετικά πολιτικοποιημένος πολίτης, σε αντίθεση με εκτιμήσεις επαγγελματιών του είδους αλλά και αμφιβόλου συμφεροντολογικών επεκτάσεων.
Η νέα κυβέρνηση που προέκυψε εξαρτάται πλήρως από Αμερικανικά σιωνιστικά συμφέροντα, σε αντίθεση με τους προηγούμενους "σωτήρες" μας οι οποίοι εξαρτώταν από τα Γερμανικά Σιωνιστικά συμφέροντα.  
Αν θεωρήσουμε αληθή τα λεγόμενα αρκετών γνωστικών του είδους ότι έχει ξεκινήσει μια διάσπαση μεταξύ των Αμερικάνων και των Ευρωπαίων σιωνιστών σχετικά με την τελική επικράτηση του ενός ή του άλλου λόμπι ,στην τελική εφαρμογή των παλαιών τους σχεδίων εγκαθίδρυσης της Νέας Τάξης Πραγμάτων και την Παγκοσμιοποίηση, εδώ ίσως ο Ελληνισμός για λίγο να μπορέσει να εκμεταλλευτεί την έχθρα των δύο αυτών λόμπι προς όφελός του.

"Επιτέλους η αριστερά κατέκτησε την εξουσία." Δεν θα μπορούσαν λοιπόν την πρώτη κιόλας στιγμή να καούν, εφαρμόζοντας κι αυτοί με την σειρά τους τα σιωνιστικά σχέδια. Αυτά τα κάνουν οι δεξιοί-κεντροδεξιοί-κεντρώοι. Η αριστερά είναι φιλολαϊκή, είναι σίγουρα υπέρ του λαού... Έτσι δεν είναι...;;;

Ακούστε λοιπόν ένα δικό μου σενάριο "συνωμοσίας".

Μας χρωστάτε... δεν σας χρωστάμε είπε ο Cipra.... εεε συγνώμη ο Έλληνας Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας, στην κ. Μέρκελ. Ακούγεται καλά στα αυτιά μας έτσι; Να ένας μάγκας πρωθυπουργός που τα βάζει με το κατεστημένο....
Οι πρώτοι μήνες θα περάσουν με μικρά φιλολαϊκά μέτρα. Έτσι για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του Έλληνα. Κάποιος φόρος θα πάψει να ισχύει , κάποιο κούρεμα δανείων θα γίνει ,  κάτι από δω κάτι από κει .... τον κερδίσαμε τον φουκαρά τον Έλληνα. Τουλάχιστον δεν θα ξεσηκωθεί.

 Τα μεγάλα όμως πλάνα θα συνεχίσουν να εφαρμόζονται πίσω από την κουρτίνα. Κάτι η μεταναστευτική πολιτική τους, (ελάτε να γίνουμε περισσότεροι ένα πράμα), που σημαίνει ότι βάση συνθηκών του ΟΗΕ ότι όταν ένας πληθυσμός ανθρώπων μιας εθνότητας Α υπερέχει αριθμητικά έναντι άλλου πληθυσμού εθνότητας Β, τότε αξιώνει ανεξαρτητοποίηση του τμήματος γης που ζει η εθνότητα Α. (Λέω εγώ τώρα με το φτωχό μου το μυαλό) (βλ. σχέδιο Φαιδώρα).
Μην ξεχάσουμε και το άλλο καλό παιδί των αγορών, που προορίζεται για Υπ. Οικονομικών. Ο κ. Βαρουφάκης. Τι νομίζατε βρε παιδιά, τζάμπα έγινε τα προηγούμενα χρόνια τηλεοπτικός αστέρας το παιδί; Τι βρόμικο παιχνίδι θα παίξει κι αυτός επάνω στις πλάτες μας θα το δούμε. Αυτό που βλέπω εγώ πάντως είναι ότι δεν θα είναι καλό το φινάλε.

 Μην νομίζετε πάντως οτι όλο αυτό που ζούμε είναι για τα χρήματα που "χρωστάμε". Από χρήματα (χαρτί) έχουν όσο θέλουν. Το πεπόνι και το μαχαίρι οι ίδιοι το έχουν. Αυτό που δεν έχουν όμως είναι η Ελληνική Γη με ότι αυτή συμπεριλαμβάνει πάνω και κάτω από αυτή. Παράλληλα το όνειρό τους θα γίνει πραγματικότητα... Ποιο είναι αυτό...;;; Μα φυσικά να καταστρέψουν μια και καλή τον Ελληνισμό με ότι αυτό συνεπάγεται. Ο Ελληνισμός είναι το τελευταίο αλλά και το μεγαλύτερο εμπόδιο στην εγκαθίδρυση της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Μερικοί που διαβάζουν αυτό το τελευταίο ίσως να μειδιάσουν, ή να σκεφτούν μα είναι δυνατόν ... ο Ελληνισμός... Αυτό που έχω να πω μόνο για τους καλοπροαίρετους είναι να αρχίσουν να ψάχνουν, να αρχίσουν να αφυπνίζονται.... Δεν υπάρχει άλλος χρόνος.

Εύχομαι να μην ξέρω τι λέω, να είμαι ένας γραφικός τύπος που βλέπει φαντάσματα...
Βλέπω φαντάσματα ;;; Εσείς τι λέτε ;;;

Πάνος Κιόκιος
27/01/2015

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου