Τελευταίες δημοσιεύσεις

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

On 4:37 μ.μ. by Συνάντηση Ελλήνων in ,    No comments
 Ξεκινά μια πρωτοβουλία από την <<Συνάντηση Ελλήνων>> ώστε να συγκεντρωθούν και να αναδειχτούν όλες οι κινήσεις - κινήματα των Ελλήνων πολιτών ανά την Ελλάδα, τα οποία έχουν το καθένα αλλά και όλα μαζί, κεντρικό γνώμονα την απελευθέρωση της Ελλάδας.

  Η επόμενη μέρα χρειάζεται προτάσεις, σχεδιασμό αλλά πάνω απ' όλα χρειάζεται να δούμε την επόμενη μέρα σαν να έχει ήδη φτάσει. Πώς θα ήθελες Έλληνα να ζεις; Πώς οραματίζεσαι την Πατρίδα σου;  Τι θέλεις να κάνεις από εδώ και πέρα; Τι θέλεις για τις επόμενες γενιές, για τα παιδιά σου & τα εγγόνια σου- γεννημένα ή αγέννητα - ; 
  
 Πολλές προτάσεις και απόψεις εκφράζονται σιγά σιγά από πολλούς Έλληνες σε όλη την Ελλάδα. Τα αντανακλαστικά μας αρχίζουν να λειτουργούν. Το ζητούμενο όμως είναι ότι πρέπει να συναντηθούμε και να ενωθούμε, διότι είναι ο μόνος τρόπος για να επιτευχθεί η πολυπόθητη απελευθέρωσή μας.

 Στην ενότητα Θέματα /  Κινήματα πολιτών ανά την Ελλάδα θα συγκεντρώνονται μέρα με την μέρα κινήματα και προσπάθειες Ελλήνων πολιτών που στοχεύουν στην απελευθέρωση της Πατρίδας μας.
Θα παρουσιάζονται οι θέσεις και οι δράσεις τους με απώτερο σκοπό την ένωσή μας.
Ας γίνει η αναγέννηση μας πραγματικότητα... στο χέρι μας είναι !!!Είναι στο χέρι μας να βρεθούμε και να τα βάλουμε κάτω.

Είναι στο χέρι μας να συμφωνήσουμε αλλά και να διαφωνήσουμε.

Είναι στο χέρι όλων μας να ενωθούμε και διαθέτοντας την καλή πρόθεση - συνειδητοποιώντας τον κίνδυνο - να τα βρούμε.

Είναι στο χέρι μας να συμπεριφερθούμε ως Έλληνες.

Είναι στο χέρι μας να αποδείξουμε ότι ήμαστε Έλληνες.

Όχι άλλο ανεξάρτητοι , αλλά … Ενωμένοι Έλληνες.

Η πολιτική είναι μια βρώμικη κατάσταση και θέλει καλούς και πεισματάρηδες καθαριστές για να δώσουν μάχη ώστε να την ξεβρομίσουν.

Ας αποδείξουμε πως ξέρουμε καλά να κάνουμε αυτό που αυτοί της σημερινής εξουσίας, είναι ανίκανοι να πράξουν.

Ας ελευθερώσουμε την πατρίδα μας.

Ας διώξουμε τους Βάρβαρους.

Ας πάρουμε τις ζωές και τις τύχες μας … στα χέρια μας.

Ο αγώνας μας δεν σταματά (με όποιες εκλογές κι αν μεσολαβήσουν) μέχρι να ξεκουμπιστούν όλοι τους και να αναλάβουν οι πολίτες την εξουσία.

Είναι καιρός να δικαιωθεί η πραγματική Δημοκρατία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου