Τελευταίες δημοσιεύσεις

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

On 2:40 π.μ. by Συνάντηση Ελλήνων in    No comments


Το κόκκινο κουμπί πατήθηκε...

Καιρό σου φωνάζω και σου δείχνω τα σημάδια τα οποία δείχνουν και αποκαλύπτουν το σχέδιο της Ελίτ για μία νέα τάξη πραγμάτων..για έναν κόσμο χωρίς θρησκείες,χωρίς ιδιωτική περιουσία..χωρίς έθνη. Ένας ολόκληρος πλανήτης σκλάβος σε μία χούφτα υπηρετών του κακού..


Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε από την Γαλλία και θα σου εξηγήσω αμέσως τι εννοώ..
Θα στο πω μέσω μιας ιστορίας...

Ας υποθέσουμε ότι εσύ ανήκεις σε μία ομάδα ανθρώπων με εξουσία και μεγάλη επιρροή. Μπορείς να επηρεάσεις από έναν αθώο πολίτη μέχρι μια ολόκληρη χώρα με σκοπό να πετύχεις τον στόχο σου.
Ο στόχος σου είναι να φέρεις μία νέα τάξη πραγμάτων για σένα και τους ομοίους σου και δεν σε νοιάζει πως, αρκεί να το καταφέρεις..

Η ιστορία σου έχει δείξει ότι δεν μπορείς να το καταφέρεις με πόλεμο γιατί ο λαός θα ξεσηκωθεί.
Προσπαθείς να βρεις ένα τρόπο, για να κάνεις τον λαό να σου ζητήσει μια νέα τάξη.

Πώς το κάνεις αυτό?

Απλούστατα δημιουργείς ένα κοινό εχθρό των λαών όλου του κόσμου!
Το όνομα του οποίου: Τζιχάντ, Ισλάμ, Αλ κάιντα πες το όπως θες...

Καθώς ετοιμάζεις τον εχθρό, χρησιμοποιείς τα ΜΜΕ ( Μέσα Μαζικής Εξαθλίωσης ) για να τοποθετήσεις τον καρκίνο του φόβου στις ψυχές των ανθρώπων. Μάλιστα σκηνοθετείς υποτιθέμενους αποκεφαλισμούς ομήρων, πτώσεις πύργων και τρομοκρατικών ενεργειών και τα χρεώνεις όλα στον "εχθρό".

Ο λαός λοιπόν έχει αρχίσει και πιστεύει ότι υπάρχει ένας εχθρός πολύ ικανός, αιμοσταγής...

Τι κάνεις μετά?
Βάζεις σε πλήρη εφαρμογή το τελικό σχέδιο. Οργανώνεις μία τρομοκρατική επίθεση σε μία μεγάλη χώρα της Ευρώπης όπως είναι για παράδειγμα η Γαλλία.
Άνθρωποι εκτελούνται από τα πιόνια σου και μάλιστα εξοπλίζεις με κάμερα ένα-δύο πολίτες για να τραβήξουν υποτιθέμενες στιγμές δολοφονίας, όπως αυτή του αστυνομικού που ενώ πυροβολήθηκε κατευθείαν στο κεφάλι δεν έβγαλε αίμα..


Ο κόσμος τρομοκρατείται και εσύ με πρόφαση την τρομοκρατία βγάζεις τον στρατό στο δρόμο και διατάζεις τον κόσμο να μείνει στο σπίτι του!!!!

Τα μέσα μαζικής εξαθλίωσης συνεχίζουν σπέρνοντας τον τρόμο λέγοντας πως ετοιμάζονται νέες επιθέσεις και σ άλλες χώρες της Ευρώπης και στην Αμερική.

Τότε λοιπόν ο λαός έχοντας πεισθεί ζητάει την βοήθειά σου και εσύ ξεκινάς ανενόχλητος και με την ευλογία των λαών το απώτερο σχέδιό σου για την εξουσία, στερώντας την ελευθερία των ανθρώπων.

Με θεωρείς τρελό?

Μάλλον ήρθε η ώρα της αφύπνισης.
Μάλλον αυτό το άρθρο γράφτηκε για σε επηρεάσει χρησιμοποιώντας την στεγνή Αλήθεια..

Αδέρφια μου....

Δεν θα σταματήσω μέχρι να αλλάξω όλο το κόσμο...
Το ίδιο κάντε κι εσείς..

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Αχιλλέας Ηροδότου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου