Τελευταίες δημοσιεύσεις

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

On 5:04 π.μ. by Συνάντηση Ελλήνων in ,    No comments

Εξελίξεις στο Ευρωκοινοβούλιο;

Ο Πρόεδρός του, Μάρτιν Σουλτς, ελέγχεται για όσα εγκληματικά διέπραξε σε βάρος της Ελλάδας πριν και μετά το δημοψήφισμα.
Ο Ευρωπαίος Διαμεσολαβητής εξετάζει καταγγελία/αναφορά του Έλληνα Πολίτη και διερευνά αν οι συγκεκριμένες διοικητικές/πολιτικές  πράξεις Σουλτς εμπίπτουν στις δικές του αρμοδιότητες ή  άλλου αρμόδιου οργάνου.

Εκείνο που εκπλήσσει  είναι η ταχύτητα της αντίδρασης του Ευρωπαίου Διαμεσολαβητή. Αν ήταν στην Ελλάδα, στο Δημόσιο, ίσως να είχε την τιμή να πεταχτεί στα σκουπίδια η καταγγελία.

Κατά πληροφορίες του ΑΥΤΕΝΕΡΓΟΥ, η έρευνα του Διαμεσολαβητή επέδρασε  και διαμόρφωσε τη στροφή  Σουλτς (έστω φαινομενική)  που εκδηλώθηκε  και με δηλώσεις του (Να αποφύγουμε την ταπείνωση της Ελλάδας και του ελληνικού λαού) κατά τις διαδικασίες της τελευταίας, ντροπιαστικής, Συνόδου των Ευρωπαίων  Ηγετών που επέβαλε το νέο μνημόνιο αφού "τραυμάτισε" τον Α. Τσίπρα.

Ανεξάρτητα από τα "όρια" του Ευρωπαίου Διαμεσολαβητή,  τα αποτελέσματα της έρευνας  και την κρίση του (που πρέπει να κρίνει κυρίως διοικητικά αλλά και πολιτικά),  ήδη η καταγγελία έχει τα πρώτα αποτελέσματα και επιβεβαιώνει τη δύναμη της παρέμβασης των πολιτών είτε δρουν ατομικά ή συλλογικά και κυρίως μέσα από (και) πανευρωπαϊκές-παγκόσμιες κινητοποιήσεις των λαών.

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου