Τελευταίες δημοσιεύσεις

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

On 9:08 π.μ. by Συνάντηση Ελλήνων in    6 comments
Δεν υπάρχει Έλληνας που δεν έχει αναρωτηθεί, που είναι όλοι αυτοί που περνούν δύσκολα; Πού είναι οι συνταξιούχοι; Που είναι οι άνεργοι; κ.ο.κ.
Αγαπητοί μου Συνέλληνες όλοι αυτοί βρίσκονται ακριβώς εκεί που πιθανότατα βρίσκεσαι κι εσύ! Που θα μπορούσαν να βρίσκονται εξάλλου; Μήπως στους δρόμους να διαμαρτύρονται; Με ποιά οργάνωμένη κίνηση να το κάνουν;

Κάτω απο την σκέπη των συνδικαλιστών; Αυτούς πια τους πήραμε χαμπάρι... (κομματικός συνδικαλισμός).
Κάτω απο την σκέπη άλλων "μπροστάρηδων"; Πάντα απο πίσω υπάρχει ένα κόμμα δίδοντας οδηγίες για το μάντρωμα του "κοπαδιού".

Βλέπουμε οτι όποια κίνηση γίνεται, δεν έχει καμία προοπτική. Είναι λογικό όμως διότι είναι σχεδιασμένο εξ αρχής να αποτυγχάνει, και παράλληλα να δημιουργεί την εντύπωση οτι ότι οι λεγόμενοι κοινωνικοί εταίροι ή συνδικαλιστές ή οργανώσεις ή κινήματα έχουν λόγο ύπαρξης για σένα.
Δεν σας κάνει εντύπωση οτι όταν προκηρύσσεται απεργία, η ΓΣΕΕ κάνει την Τετάρτη και η ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη; Γιατί δεν γίνεται ταυτόχρονη η απεργία; Γιατί μόνο μια μέρα και όχι διαρκείας;
Πολύ απλά διότι η μαζικότητα θα είχε επιτυχία και αυτό δεν είναι επιθυμητό απο τους καθεστωτικούς εργατοπατέρες.
Φυσικά όμως , όταν μια μαζική διαμαρτυρία φανεί οτι μπορεί να τους δημιουργήσει προβλήματα, τότε η παλαιά και πετυχημένη διαχρονικά συνταγή της προβοκάτσιας μπαίνει σε εφαρμογή (γνωστοί-άγνωστοι, κουκουλοφόροι, κ.α.), και η επαπειλούμενη επιτυχία μετατρέπεται σε πλήρης αποτυχία με καταβαραθρωμένο ηθικό για τους πολίτες. Ταυτόχρονα τα Μ.Μ.Ε. δείχνοντας στα δελτία ειδήσεων τον χαμό και το ξύλο που πέφτει απο τις δυνάμεις καταστολής, στην ουσία περνούν το μύνημα στους υπόλοιπους πολίτες που δεν συμμετείχαν, ότι αν τολμήσεις να διαμαρτυρηθείς κι εσύ, δες τι σε περιμένει. 
 Θα μπορούσαμε να συζητούμε πολλές ημέρες γι' αυτά τα θέματα αλλά καλύτερα να να μην μείνουμε απλά σε διαπιστώσεις.
Καλύτερα να εξετάσουμε το πώς μπορεί να χτυπηθεί το καθεστώς στην ρίζα του, χωρίς να ανοίξει ρουθούνι.
Υπάρχει αλήθεια περίπτωση να μπορέσει να γίνει κάτι τέτοιο; Υπάρχει περίπτωση να κερδίσει ο λαός τις μάχες αλλά και τον πόλεμο χωρίς να χυθεί σταγόνα αίματος;

Καταθέστε την άποψή σας στα σχόλια, και θα επανέλθουμε με μεγάλη έρευνα ώστε να μπορέσουμε να αποκωδικοποιήσουμε τα φαινόμενα και να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία που θα προκύψουν προς όφελος του αγώνα για την Ελευθερία της Πατρίδας μας!

6 σχόλια:

  1. Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΕΥΘΕΩΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ-ΝΟΜΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ.
    ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΙΣΜΑ,ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ,ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ,ΟΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΡΙΖΕΙ.
    ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ,ΜΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΤΕΘΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ 24-11-2011 ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ 173 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ 127 ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!
    ΙΣΧΥΕΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΑ ΕΚ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΜΗΝΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ,ΒΙΑΙΑ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ.
    ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ,ΩΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΛΑΟΥ ΕΚ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟΝ ΥΠΕΡ ΑΥΤΟΥ (ΑΡΘΡΟ 1) ΚΑΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 12Ο ΠΑΡ.4 ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ,ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΩΣ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΤΗΝ ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΦΟΡΟΥ,ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΛΟΤΗΤΑ.ΑΥΤΟ ,ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΙΟ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΠΛΕΙΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΜΙΑ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΛΥΣΗ!
    ΘΕΛΕΙ ΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ!ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η λυση ειναι πολυ απλη, μην ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ολους τους αντισυγματικους φορους.
    Εναν μηνα να μην πληρωσει κανεις ΤΙΠΟΤΑ, την επομενη μερα το ΚΡΑΤΟΣ εχει καταρευσει.
    ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα σου κατασχεσουν οτι εχεις με συνοπτικες διαδικασιες και χωρις να μπορεις να κανεις κατι . ειναι συγουρο επισης οτι οι Ελληνες δεν μπορουμε να ενωθουμε!!!!! Χρειαζομαστε Αρχηγο που να σεβομαστε και να μας δειχνει σεβασμο......πραγμα απιθανο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ ΟΣΟΙ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ "Η ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΘΑΡΗ ..ΝΙΩΘΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗ ΣΑΣ ΒΛΑΨΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;; ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΦΑΙ ..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΛΑΨΕΙ ..ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΝΕΙΣ ...ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΗΡΩΑ ..ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΙΑ ..ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΗΚΑΝ ..ΤΟΥΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ..ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣ ΕΤΣΙ;;ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ..Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ ΓΙΑΤΙ ;; ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ..ΕΣΧΑΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΓΑ "Η ΓΡΗΓΟΡΑ ..ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ..ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΚΡΥΨΑΝΕ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΤΙΣ 24/11/11 ..ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ..ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΑΝΕ ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ..ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΘΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΝ Ο ΛΑΟΣ ΤΗ ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΡΑ ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ..ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ ..ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ..ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ;;;..ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΒΙΑΣΟΥΝ ..Ο ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΚΡΙΒΑ ..ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΔΙΑΤΑΣΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ..ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ..ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ ..ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΣΟΥ ΣΕ ΠΡΟΔΙΔΑΝΕ.. ΚΟΙΤΟΥΣΕΣ ;;..ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΩΡΑ ..ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ Ο ΤΙ ΕΧΕΤΕ... ΤΑ ΠΑΝΤΑ ...ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ........... ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ..ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΤΙΟΥ https://www.youtube.com/watch?v=EhxepRQXK-s....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. .Σε περιόδους κατάλυσης του συντάγματος όπως είναι ετούτη εδώ που διανύουμε τώρα, ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 40 ΠΚΔ, ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΟΛΟΙ οι πολίτες, ενώπιον ανακριτικού υπαλλήλου , --------1) ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ,--------------------------2) να ζητήσουμε ( γραπτώς και ενόρκως επίσης) τα όπλα και το εθνόσημο ------------------- 3)ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ώς κακούργημα και ως συνέργεια σε γενοκτονία, την παράλειψη διώξεων για δικογραφία εσχάτης προδοσίας που ισχύει εις βάρος 173 βουλευτών - υπουργών , απ τις 24\11\2011 ,και------------------------------------------------------- 4)να πάρουμε (ο π ω σ δ ή π ο τ ε )επικυρωμένο αντίγραφο των όσων καταγγείλαμε- καταθέσαμε ).
    ΚΑΘΩΣ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 97 (ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ 86 ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΜΕΛΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΔΙΚΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΑΦΩΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ***ΣΑΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΔΙΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ***).

    ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΑΣ, ΜΟΝΟΝ ΔΥΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΔΕΝ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 86 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ – ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 97 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ: ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ !!!
    ΤΕΛΟΣ, ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 40 ΠΚΔ, ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΟΛΟΙ οι πολίτες, ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ (ώς κακούργημα και ως συνέργεια σε γενοκτονία, την παράλειψη διώξεων για δικογραφία εσχάτης προδοσίας που ισχύει εις βάρος 173 βουλευτών -υπουργών , απ τις 24\11\2011 ) ΣΕ ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΌ ΥΠΆΛΛΗΛΟ.(και να πάρουμε επικυρωμένο αντίγραφο των όσων καταγγείλαμε). ενώ ,. όσοι πολιτες αποφευγουν να το πραξουν , εκτος του οτι παραδίδουν τα δικαιώματά τους στους σιωνιστές , ειναι επισης ,προδότες λιποτάχτες και εγκληματίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ !!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!!!!!!!
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑ
    ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΩΣΤΗ !!!!!!!!!!!!!!
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΨΥΧΑ ΤΕΡΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ !!!!!!! ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!!!!! ΥΠΟΓΡΑΨΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!! ΓΙΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ !!!!! ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ !!!!!!!!!!!!!!
    ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΙΝ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ !!!!!!!!!!!!!!! ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΚΑΙ ΩΣ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ !!!!!!!!!!
    ΑΜΕΣΑ ΕΝΕΡΓΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣΣΣΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣΣΣΣ ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΟΙΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΤΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΜΕΛΩΝ (ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΕΡΑΑΑΑΤΩΝ) ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΛΗΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟ ΕΡΓΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ !!!!!! ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!!!!!
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!
    ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ !!!!!!!!!!!!!
    ΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ????????
    ΜΟΝΟ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΑΣ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ-ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 !!!!!!!!!!!!!!!!
    ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΩΣ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ήδη την δικιά μου την έκανε ΔΕΚΤΗ η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!!!!!!!!!!!!!
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΟΒΟ ΣΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΛΩΝΟΙ!!!!!!!!!
    ΤΑ ΤΕΡΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΤΗΝ ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΣΤΥΝ.ΤΜΗΜΑ-ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ-ΙΕΡΑ ΔΗΛΩΣΗ---ΓΙΑ ΤΟ 120ο ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ. Εκτυπώστε το απο εδώ . είναι σε pdf.. Download: http://ioli.ru/ftp/ Ieri-Dilosi.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή