Τελευταίες δημοσιεύσεις

Τελευταίες δημοσιεύσεις


Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους χρήσης του ιστολογίου Ellas-Meeting.blogspot.gr

  • To Ellas-Meeting.blogspot.gr δεν απαιτεί και δεν συλλέγει δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα από τους επισκέπτες του.
  • Το περιεχόμενο του ιστολογίου μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ellas-Meeting.blogspot.gr και του εκάστοτε συγγραφέα (εκτός αν το θέμα έχει παρθεί από άλλο site οπότε ανήκει στη πηγή του). H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link (http://Ellas-Meeting.blogspot.gr ή με ενεργό link του άρθρου ή με αναφορά της πηγής).
  • Το Ellas-Meeting.blogspot.gr περιλαμβάνει links προς άλλα ανεξάρτητα websites τα οποία δεν ελέγχει, και σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για τον τρόπο λειτουργίας τους ή την τήρηση των όρων Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων από αυτούς τους φορείς. Προβλήματα που τυχόν προκύψουν κατά την επίσκεψη/χρήση των δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπουμε ανάγονται αποκλειστικά και μόνο στη σφαίρα ευθύνης των αντίστοιχων δικτυακών τόπων. Η παραπομπή σε άλλους δικτυακούς τόπους γίνεται προς διευκόλυνση των χρηστών μας και σε καμία περίπτωση δεν δημιουργεί οποιαδήποτε μορφής δέσμευση για οποιονδήποτε.
  • Το Ellas-Meeting.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων που κάνουν οι χρήστες. Υπεύθυνος για το κάθε σχόλιο είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του σχολίου. Οι συμμετέχοντες συμφωνούν να μην τοποθετούν δυσφημιστικό, προσβλητικό, spam, παράνομο ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που μπορεί να παραβιάζει τους νόμους του Ελληνικού κράτους. Οι διαχειριστές του Ellas-Meeting.blogspot.gr διατηρούν το δικαίωμα να διαγράψουν οποιοδήποτε σχόλιο παραβιάζει τον παραπάνω κανόνα.
  • Το Ellas-Meeting.blogspot.gr διατηρεί χώρο συζητήσεων (forum) σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους οι οποίοι αναφέρθηκαν παραπάνω. Οι επισκέπτες/χρήστες των σχετικών υπηρεσιών οφείλουν να τηρούν τους κανόνες καλής συμπεριφοράς και ευπρέπειας και να μην προβαίνουν σε παράνομες ή ανήθικες διατυπώσεις.
  • Το Ellas-Meeting.blogspot.gr σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται κατά οποιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες σε αυτούς τους χώρους προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις.
  • Οι επισκέπτες/χρήστες των σχετικών υπηρεσιών διατηρούν το δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας στις απόψεις που εκφράζουν με τα μηνύματά τους.
  • Το  Ellas-Meeting.blogspot.gr  δίδοντας την δυνατότητα στα μέλη του, βάση της ιδέας <<είναι και δικό σου blog>>, να δημοσιεύουν κατηγοριοποιημένα ή μη , δικά τους άρθρα ή απο πηγές, δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των δημοσιεύσεων αυτών. Την αποκλειστική ευθύνη την φέρει ο χρήστης που δημοσιεύει βάσει όλων των κανόνων που διέπουν την δημοσίευση/αναδημοσίευση. Όπως επίσης από την στιγμή που ξεκινούν την δημοσίευση  δικών τους άρθρων δηλώνουν ότι έχουν διαβάσει και δεσμεύονται στην τήρηση του ΚΩΔΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ. με δική τους ευθύνη. Συνεπώς δίδεται η δυνατότητα σε κάθε άμεσα ή έμμεσα θιγόμενο, να μας καταγγείλει το άρθρο που εμπίπτει κατά παράβαση των ανωτέρω, στέλνοντας την καταγγελία του συνοδευόμενη με το link του άρθρου στο Email:  ellasmeeting@gmail.com , και οι διαχειριστές θα το αποσύρουν εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, όπου θα εξεταστεί εάν παραβαίνει(μόνιμη διαγραφή του άρθρου) ή όχι(επαναφορά του άρθρου) τους ανωτέρω όρους.  
  • Το Ellas-Meeting.blogspot.gr και οι ιδιοκτήτες/διαχειριστές του δεν φέρουν καμία ευθύνη για τις θέσεις φυσικών ή νομικών προσώπων ή για οποιαδήποτε παρεξήγηση ή απώλειες, άμεσες, έμμεσες, ειδικές, επακόλουθες ή άλλες, ή βλάβες οποιουδήποτε τύπου από την πλευρά των χρηστών/επισκεπτών.
  • Το Ellas-Meeting.blogspot.gr και οι ιδιοκτήτες/διαχειριστές του δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε μηνύματα χρηστών και για ενέργειες που θα είναι αποτέλεσμα μηνυμάτων ή και συμβουλών που παρέχονται από μηνύματα χρηστών.
  • Συνεπώς, οι επισκέπτες/χρήστες του Ellas-Meeting.blogspot.gr, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του με δική τους πρωτοβουλία, αναλαμβάνουν και τη σχετική ευθύνη διασταύρωσης των παρεχομένων πληροφοριών με τις πηγές.
  • Το Ellas-Meeting.blogspot.gr και οι ιδιοκτήτες/διαχειριστές του δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άλλων sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε το περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού. Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην υπάρξουν τέτοια μηνύματα.
  • Το Ellas-Meeting.blogspot.gr  δεν συνεργάζεται με κάποιο πρόγραμμα διανομής διαφημίσεων, διότι δεν συνάδει με τον σκοπό της δημιουργίας του.
  Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τους Όρους Χρήσης καθώς και αν θεωρείτε ότι κάποιος χρήστης του ιστολογίου μας με το υλικό που μοιράζεται με άλλους θίγει εσάς ή τα συμφέροντα σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας και αυτό θα αφαιρεθεί.