Τελευταίες δημοσιεύσεις

Τελευταίες δημοσιεύσεις

 

 

Γίνε μέλος της Συνάντησης Ελλήνων απλά υποβάλοντας την εγγραφή σου συμπληρώνοντας το όνομα  και το Email σου.
  
  •  Ως μέλος, εντός ολίγων ωρών το αργότερο,θα λάβεις Email με επιπλέον οδηγίες, ώστε αν επιθυμείς, να αποκτήσεις πρόσβαση στο απόρρητο blog της Συνάντησης Ελλήνων, στο οποίο θα τίθενται, συζητώνται και θα αποφασίζονται απο κοινού τα εσωτερικά ζητήματα.Άν πάλι δεν το επιθυμείς απλά αγνόησε το μύνημα. Μπορείς όμως ανα πάσα στιγμή να κάνεις τις ενέργειες και να αποκτήσεις την πρόσβαση. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε την απρόσκοπτη και το δυνατόν ασφαλέστερη πορεία της προσπάθειάς μας. Απαραίτητο είναι να διαθέτεις λογαριασμό google. Άν δεν έχεις απλά φτιάξε ένα μέσα σε λίγα λεπτά εδώ. Η ηλεκτρονική διεύθυνση του απόρρητου blog θα ανακοινωθεί όταν θα είναι έτοιμο.
  •  Ως μέλος έχεις την δυνατότητα να δραστηριοποιηθείς σε κάθε εργασία που αφορά το site αφού είναι και δικό σου. Για παράδειγμα μπορείς να δημοσιεύεις προτογενείς ειδήσεις του τόπου σου οι οποίες πηγάζουν απο την δική σου δράση και πληροφόρηση. Κατηγορία "Ερασιτεχνική Ειδησεογραφία"

  •  Ως μέλος ανάδειξε την ιδιαίτερη πατρίδα σου συμπεριλαμβάνοντας εκτός απο φωτογραφίες ή βίντεο ένα σύντομο κείμενο περιγραφής στην κατηγορία "Ανάδειξη της Ελλάδας" κι εν γένει παίρνουμε όλοι μέρος σε όλες τις κατηγορίες που θα δημιουργηθούν. Διάβασε τις οδηγίες εδώ.

  •  Ως μέλος  μπορείς να αρθρογραφείς. Κάνε την ανάρτηση του άρθρου σου , προϊόν της δικής σου διανόησης. Βάλε την ετικέτα "αρθρογραφούμε" και πάτα δημοσίευση.

  •  Ως μέλος  συμμετέχεις ενεργά στις δημόσιες διαβουλεύσεις και τα ψηφίσματα.

  • Ως μέλος θα λαμβάνεις έγγραφα,στοιχεία ή άλλο υλικό στο Email σου που κατά καιρούς θα χρειαστεί να αποστέλλουμε, τα οποία δεν θα μπορούν να είναι δημοσίου χαρακτήρα. 
Διάβασε στην ενότητα "Η ενεργή συμμετοχή όλων άρχισε !!!" βασικές οδηγίες χρήσης για το πώς κάνετε αναρτήσεις