Τελευταίες δημοσιεύσεις

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

On 11:34 μ.μ. by Συνάντηση Ελλήνων in    No comments

Η παρούσα διαδικτυακή πύλη επιχειρείται να δημιουργηθεί, από την ανάγκη  των περισσότερων συν-Ελλήνων να φτάσουμε πιο κοντά στον μεγάλο στόχο, ο οποίος δεν είναι άλλος από την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.


Για να επιτευχθεί όμως αυτό, δεν θα μπορούσε κατά την άποψή μας να μην γίνει επιπλέον και μια διαδικτυακή πύλη, όπου όλοι οι πολίτες θα έχουμε μια βάση ενημέρωσης, διαβουλεύσεων, λήψης αποφάσεων,όπως επίσης κι επικοινωνίας  μεταξύ μας, έξω από τον κυκεώνα του facebook. Ήλθε πιστεύουμε η ώρα μέσα από την ωρίμανση τόσων μηνών να μετρηθούμε, να θέσουμε συγκεκριμένους στόχους,  να εφαρμόσουμε  Δημοκρατία. Πάνω στις βάσεις αυτές θα χτίσουμε όλοι μαζί το οικοδόμημα της απελευθέρωσης & επαναφοράς της Δημοκρατίας.

Η διαδικτυακή αυτή πύλη ας θεωρηθεί ως ένα εργαλείο επιπλέον στα χέρια μας, κι ας το χρησιμοποιήσουμε. Ο αντικειμενικός σκοπός της πύλης είναι:

  •    Ορισμός συγκεκριμένων διαύλων επικοινωνίας οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι από όλες τις κατά τόπους ομάδες ενεργών πολιτών, για όλες τις ομάδες.

  •    Θα τίθενται θέματα προς δημόσια διαβούλευση, ανακοινώσεις των ομάδων, ανακοινώσεις για κοινές δράσεις, αποφάσεις συνελεύσεων των ομάδων, όπως και συμμετοχή σε  ψηφίσματα.

  •    Δημιουργία μιας βάσης δεδομένων με θέμα την «αγωγή». «Αγωγή» θεωρούμε σε γενικές γραμμές αν μας επιτραπεί η έκφραση, η επανεκκίνηση του Ελληνικού DNA μέσω της γνώσης. Περί ιδανικής πολιτείας και αληθινής ιστορίας ο λόγος. Δεν θα αναπαράγονται διάφορα άρθρα-δημοσιεύσεις χωρίς να είναι τεκμηριωμένα.

  •        Δημιουργία forum διάδοσης ιδεών, ώστε να εκμεταλλευόμαστε εις το έπακρον την διανόηση μας συνολικά.

  •    Συνδιασκέψεις σε ζωντανή σύνδεση μεταξύ των ομάδων μέσω συντονισμού από τους διαχειριστές του παρόντος.

     Ας θυμηθούμε τι μπορούμε να κάνουμε ως Έθνος ενωμένοι. Αυτή τη φορά πρέπει να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω, μια για πάντα. Διότι χωρίς Πατρίδα δεν υπάρχουμε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου